KOCAELİ KÖRFEZ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 6.Sınıf Tablet Aktivasyon İşlemleri

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 6.Sınıf Tablet Aktivasyon İşlemleri

     2015-2016 Eğitim Öğretim yılı için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 8­13 Şubat 2016 tarihleri arasında ilimizdeki resmi/özel 6.sınıf öğrencileri ve 6.sınıf şube rehber öğretmenlerine tablet dağıtımı yapılacaktır.

     3 Kasım 2015 tarihinden sonra il içinden okulunuza nakil gelen öğrenciler tabletlerini velisi ile birlikte nakil geldiği okuldan talep edecektir. 3 Kasım 2015 tarihinden sonra il dışından nakil gelen öğrenciler için ise tablet talebi resmi yazı ile yapılmalıdır.

     Dağıtımı yapılacak olan tabletlerde öğrenci bazlı aktivasyon işlemleri yapılacağından , ilçemizde 8-9-10 Şubat 2016 tarihlerinde 6.sınıf şube rehber öğretmenlerine verilen eğitim sonrasında 6.sınıf şube rehber öğretmenlerin koordinesinde tablet dağıtım ve aktivasyon işlemlerinin tüm öğrenciler için yapılması gerekmektedir.

 

     Eğitim Dokümanları için TIKLAYINIZ

 

   Aktivasyon Bilgilendirme: Tablet bilgisayarların ilk açılışında Wireless şifresini atlayıp MDM etkileştirme ekranına gelenlerin AltGr tuşu pasif olmasından dolayı kullanıcı adında harfini yazamamaktadır. Kullanıcı adına @ yazamayan tablet ise açılmamaktadır. Bu durumda olan tabletlerin çözümü aşağıda bulunan linlte yer almakta olup, özellikle 7. Slayttan sonra yapılması gereken adımlar anlatılmaktadır.

   

    İlk Kurulum Esnasında Internet Bağlantısı Yapmayan Kullanıcılarımızın Yapması Gereken Adımlar için TIKLAYINIZ

Hacıosman Mah. Hızır Reis Cad. Bişkek Sok. No132/A Kat3 KÖRFEZ/KOCAELİ - 0 (262) 528 9394

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.